Vårkickoff och holistisk livscoaching

Tänk att vi redan är inne i mars ☀️🌱 Som jag skrev i ett inlägg i min Facebook-grupp HoliBeWe kan det här både vara en härlig och en utmanande tid. Ljuset kan ge oss ny kraft och energi, men faktiskt också göra oss trötta. Enligt ayurveda befinner vi oss i brytpunkten mellan vinterns Vata-tid och vårens Kapha-period och kan lätt hamna ur balans ⚖️. Då är det extra viktigt att du lyssna in dina egna behov och faktiskt väljer det som känns rätt och bra!​

Det är vad jag har ägnat mig åt i princip hela februari och det har varit ganska så fantastiskt 🥰 Jag har absolut jobbat en hel del, men framför allt riktat min uppmärksamhet inåt och släppt taget om ord som “måste” och “borde”. I utrymmet som skapades hittade jag tillbaka till min kreativitet och jag har en hel del nya idéer som jag kommer dela med mig av framöver 😃​

Först ut är en nylansering av den uppskattade kursen “21 dagar till klarhet och riktning”, som många av er var med på i september. Under tre veckor får du inspiration till en liten stunds daglig meditation och reflektion. Varje vardag får du dessutom ett mejl med en reflektionsfråga som hjälper dig lyssna inåt och känna efter vad du egentligen behöver och vad du verkligen längtar efter att välja för framtiden 👉

Så här säger några tidigare deltagare om kursen:​

“Tack! Det här behövde jag för att kicka igång hösten på bästa sätt 🙏 Jag har verkligen sett tecken 🌈 och 💡 som tänts 💫 Stort tack 🙏 Nu är jag på g och känner inspiration, som jag önskade när jag började kursen! ❤️”

Maria

​”Tack Ulrika och alla andra som varit med under dessa dagarna ❤️ Det har såtts ett litet frö i mig. Nu vet jag hur jag ska vattna, sköta om och vårda detta frö för att det ska växa och bli till en vacker blomma 🌺 Det kommer ta tid, den tid det behöver, och massor av kärlek som ska ges. Inga hinder längre, inga dåliga vanor och inga ursäkter! En förändring i taget 🌞”

Malin

​“Tack för en jättefin kurs ❤️ Jag har haft mycket glädje av den och blivit mer medveten om vad som verkligen är viktigt för mig! Kursen kändes överkomlig och Ulrika har verkligen förstått att skapa en realistisk kurs – genom babysteps och en självkärleksfull attityd, vilket jag verkligen känner fungerar för mig. Tre veckor var perfekt och jag tycker att det var bra att de dagliga övningarna var korta och varierade. De kändes som att jag fick mycket klarhet under den här tiden.”

Carina

​”Tack för en underbar kurs som stillat mitt sinne, tystat tankarna, lugnat handlingarna, minskat spänningarna, tystat den inre kritikern, minskat matsuget, gjort familjelivet mer harmoniskt och skapat ett sug efter daglig stillhet med meditation och reflektion. ❤️🙏 ”

Deltagare höst 2020

​Så om du är redo att ge dig själv en riktigt härlig nystart och vår-kickoff kan du läsa mer och anmäla dig på www.holibeyoga.se/21dagar. Kursen kostar just nu bara 497 kronor och så lite som tio minuter om dagen kan skapa stor förändring! 💥🌟 Vi startar den 15 mars och kursen pågår i tre veckor, men du får tillgång till den i sex veckor så kan också välja att göra den i ett långsammare tempo om det passar bättre för dig.

​Någon jag också gjort en hel del av under februari är att coacha och det är verkligen något jag brinner för. Jag blir så glad när jag ser de stora förändringar som möjliga att nå på så lite som 30 till 60 minuter! Nu vill jag ge ännu fler möjlighet att prova kraften i holistisk livscoaching! Därför ger jag under mars 300 kronor i rabatt på en timmes coaching till alla nya klienter. Vill du efter ditt provtillfälle boka ett paket med fem tillfällen får du 20 % rabatt på ordinarie pris! All coaching sker via Zoom, Skype eller telefon.

​Du bokar din session på Boka Direkt. Där kan du också läsa mer om innehållet i en session och ta del av tidigare klienters omdömen.​

I holistisk livscoaching kan vi titta på alla delar av ditt liv och hur de samspelar, och både gå bakåt och framåt i tiden. Du kan välja mellan traditionell coaching och mer intuitiv coaching där vi arbetar med upplevelser i kroppen och jag guidar dig på en inre resa där bilder och budskap kan öppna upp för nya insikter. Exempel på områden jag coachat klienter inom är:​

• En känsla av att sitta fast och inte riktigt veta vad som är nästa steg i livet.

• En ökad förståelse för varför viktiga relationer ser ut som de gör och vilka förändringar som är önskvärda och möjliga.

• Kontakt med det inre lilla barnet och djupt liggande barndomsminnen som påverkar livet idag.

• Blockeringar i chakrasystemet och en förståelse för vad de handlar om och hur de kan lösas upp.

• Karriärcoachning och nästa steg i yrkeslivet/det egna företagandet.

• Hitta tillbaka till sig själv och sin nya identitet efter att ha blivit förälder.

• Prestationsångest, självkänsla och självtillit.

Det här är bara några exempel och egentligen finns det lika många ämnen som det finns människor. Ibland kan vi tro att det är ett område vi vill fokusera på, men i coachingen öppnas sedan något helt annat upp. Vill du prova själv kan du boka HÄR.​

​Varmt välkommen att prova!

Ulrika
Jag heter Ulrika Liard Wedin och är holistisk livscoach, yoga- och meditationslärare och doula. I min blogg delar jag med mig av det som just nu inspirerar mig och som jag hoppas kan vara till glädje även för dig!

Populära inlägg

Se tillbaka i tiden

 

Inspiration

Vill du få inspiration, tips, guider, vägledda meditationer och annat hjälpsamt direkt till din inbox ett par gånger i månaden?

Anmäl dig till mina inspirationsmejl här!

Vi använder cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelse när du besöker hemsidan. Genom att fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du detta. OK

Erbjudande till dig

Guidad meditation

En vägledd meditation till kontakt med din fulla kraft.

 

Du får en ljudfil med en guidad avslappning och meditation som hjälper dig att ta kontakt inåt och öppna upp för din inre kraft.

 

Meditationen är gratis!