Gravidyogalärarutbildning

Om

gravidyoga-lärarutbildning

I din fulla kraft gravidyogalärarutbildning ger dig möjlighet att hitta din unika röst och ditt sätt att förmedla gravidyoga och mamma-babyyoga.

 

Välkommen till en djupgående utbildning i fyra delar, 120 timmar, där du redan efter första steget är redo att börja hålla klasser för gravida. Välj om du går utbildningen kombinerat online och på plats i Malmö, eller tar del av utbildningen helt online via vår kursplattform med interaktiv undervisning via Zoom.

 

Oavsett så får du får tillgång till föreläsningar med yogalärare och barnmorskor, yogaklasser, meditationer samt ett forum för delning och kunskapsutbyte med de andra deltagarna. Du får även personlig handledning för att hitta din unika roll och röst som gravidyogalärare.

Du som redan är gravidyogalärare kan, i mån av plats, gå enstaka kurssteg som fördjupningsutbildning.

Utbildningen genomförs i samarbete med Infinite Mama och Infinite Yoga Malmö.

Läs mer om utbildningen och hur du anmäler dig HÄR.

  • sagt om utbildningen

Vill du utbilda dig till holistisk och intuitiv yogalärare? Läs mer Holistic Being Yogalärarutbildning HÄR.

Sagt om utbildningen:

"Väldigt bra lärare som gör att det känns tryggt att själv börja hålla klasser. Mycket bra upplägg med fyra steg. Bra med gästföreläsare under samtliga steg. Bra uppgifter som gör att det känns lättare att våga hålla egna klasser."
Maria
Deltagare i utbildningen 2019/2020
"Upplägget, ledarskapet, handledning, allas deltagande och engagemang uppskattar jag mycket. Och jag tar verkligen med mig lärarnas engagemang, alla deltagarnas erfarenheter som vi fick del del av genom delningarna. Och yogaklasserna - alla! Yoga nidra och visualiseringar var också väldigt värdefullt."
Kajsa
Deltagare i utbildningen 2019/2020
"Jag finner nästan inte ord för hur glad, stolt och tacksam jag är över den här utbildningen. Jag kunde inte ana detta när jag signade upp på utbildningen - att mitt liv skulle ta en helt ny riktning. Resan har bara börjat och jag sån tilltro till att det blir bra!"
Lotta
Deltagare i utbildningen 2019/2020
"Bredden i utbildningen var fantastisk. Jag har med mig en hel verktygslåda med asanas, känslohantering och en personlig djup insikt om mina egna känslor. Ulrika och Johanna ledde med värme och kärlek och motiverade på bästa sätt till inlärning. En investering för livet."
Louise
Deltagare i utbildningen 2019/2020
"Jag uppskattade att utbildningen kändes väldigt personlig, att den kom från hjärtat från er som höll utbildningen. Jag trivdes med att det var en liten grupp med mycket utrymme för personlig vägledning och att vi fick konstruktiv feedback. Jag tar med mig kunskaper om att skapa trygga rum där hela den gravida kvinnan får plats, med förändrad kropp, känslor och allt därtill. Att den tryggheten ger ett större djup än själva yogapositionerna i sig."
Charlotta
Deltagare i utbildningen 2018/2019
"Lärarna har ett stort engagemang och brinner verkligen för det dom gör! Det har varit ett fantastiskt år, fyllt med inspiration och glädje. Jag känner mig mycket säkrare och tryggare att hålla klasser i gravidyoga. Tack så mycket!"
Filippa
Deltagare i utbildningen 2019/2020

Vi använder cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelse när du besöker hemsidan. Genom att fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du detta. OK