Parcoaching

Om

Parcoaching

Jag skräddarsyr sessioner för dig och din partner där vi utifrån era behov och önskemål väver in paryoga, andningsövningar, Belly2Belly, samarbetsövningar, enkla beröringsövningar och vägledd delning där ni får möjlighet att dela från hjärtat och på djupet lyssna till varandra. Vi kan också i coachande samtal utforska era kärleksspråk och hur ni bättre kan förstå och stödja varandra i relationen.

Parsessioner kan bokas både online och i Höör. Önskar du boka i Höör meddelar du det till info@holibeyoga.se efter att du har bokat din tid här på Boka Direkt.

  • sagt om ulrika som coach
  • BOKA DIREKT

Sagt om Ulrika som parcoach:

”Vi har varit tillsammans i 22 år och som med allt i livet går det upp och ner i förhållanden. Vi kände en längtan efter att göra någonting nytt tillsammans med närhet och känslor. Vi hörde talas om paryoga med Belly2Belly och kontaktade Ulrika, som lyssnade till våra behov och önskningar. Ulrika hade förberett salen så fint och tog emot oss inkännande och med värme. Vi kände oss helt trygga med hennes vägledning genom andningsövningar, tillsammansyoga och andra övningar. Vi kom varandra nära och upplevde att vi såg varandra på ett mycket nyfiket och annorlunda sätt, som vi aldrig tidigare gjort. Vi rekommenderar varmt paryoga och Belly2Belly med Ulrika."
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏
Åsa och Fredrik

HoliBe använder kakor för att ge dig en bättre upplevelse. OK