Evenemang

Evenemang

Utöver de ordinarie terminskurserna bjuder HoliBeYoga in till en hel del olika evenemang såsom meditationskvällar, morgonyoga, mantraworkshoppar och retreatdagar. Här hittar du de evenemang som är inplanerade framöver. Du har också möjlighet att boka ett helt eget skräddarsytt event!

 

Skräddarsytt event

Datum och tid enligt önskemål

Jag erbjuder skräddarsydda event och ceremonier som skapas helt utifrån dina önskemål. Det kan vara ett friskvårdsevent för dig och dina kollegor, en alternativ möhippa med yoga eller en Mother Blessing ceremoni.

 

Skapa ditt 2024 – workshop med yoga, meditation & reflektion

4 januari 2024, kl 9.00-13.00

Välkommen till en halvdag bara för dig där du i lugn och ro får landa in i dig själv och fylla på med energi och inspiration. Du får utrymme att blicka bakåt och se vilka lärdomar du vill ta med dig från året som gått, och tid att lyssna inåt för att känna efter vad du verkligen längtar efter och vill ge dig själv 2024.

Sagt av deltagare och elever

"Fantastisk kurs som känns som ett andningshål i vardagen, längtat till varje söndag. För mig har den gått in på djupet både känslomässigt och mentalt. Extra bra har varit Ulrika som lärare, hennes utstrålning och hur hon delar med sig av sina erfarenheter, och att vi fått göra flera olika pass för att få med oss så mycket som möjligt."
Cecilia
Deltagare yogakurs
"Väldigt bra lärare som gör att det känns tryggt att själv börja hålla klasser. Mycket bra upplägg. Bra med gästföreläsare under samtliga steg. Bra uppgifter som gör att det känns lättare att våga hålla egna klasser."
Maria
Deltagare i din fulla kraft gravidyogalärarutbildning
"Jag tyckte mycket om kombinationen av lugna och sköna positioner och mer stärkande och flödande yoga, andningsövningar, guidad avslappning och mantran. Ulrika var lugn, trygg och guidande och skapade en varm atmosfär"
Malin
Deltagare yogakurs
"Upplägget, ledarskapet, handledning, allas deltagande och engagemang uppskattar jag mycket. Och jag tar verkligen med mig lärarnas engagemang, alla deltagarnas erfarenheter som vi fick del del av genom delningarna. Och yogaklasserna - alla! Yoga nidra och visualiseringar var också väldigt värdefullt."
Kajsa
Deltagare i din fulla kraft gravidyogalärarutbildning
Tack för en jättefin kurs ❤️ Jag har haft mycket glädje av den och blivit mer medveten om vad som verkligen är viktigt för mig! Ulrika har verkligen förstått att skapa en realistisk kurs – genom babysteps och en självkärleksfull attityd. Det är lyxigt och tryggt att bli guidad av Ulrika och hennes varma och kloka sätt."
Carina
Deltagare onlinekurs
"Jag finner nästan inte ord för hur glad, stolt och tacksam jag är över den här utbildningen. Jag kunde inte ana detta när jag signade upp på utbildningen - att mitt liv skulle ta en helt ny riktning. Resan har bara börjat och jag sån tilltro till att det blir bra!"
Lotta
Deltagare i din fulla kraft gravidyogalärarutbildning
Erbjudande till dig

Guidad meditation

En vägledd meditation till kontakt med din fulla kraft.

 

Du får en ljudfil med en guidad avslappning och meditation som hjälper dig att ta kontakt inåt och öppna upp för din inre kraft.

 

Meditationen är gratis!