Livscoaching

Om

LIVSCOACHING

Välj mellan traditionell coaching och mer djupgående guidning där vi också utforskar det som ligger lagrat i kroppen, minnet och det undermedvetna. Om du önskar finns också möjlighet att bjuda in mer intuitiv coaching.

Via Skype, Zoom eller telefon.

  • program online
  • sagt om ulrika som coach
  • bokning & kontakt

Privat coaching-program online, tre eller sex månader

Är du redo att verkligen börja leva ditt liv på det sätt som du är ämnad att göra och som på djupet får dig att må bra?

Då vill jag bjuda in dig till en djupgående coachingprocess där du får utforska din livsväg och öppna upp för ett nytt sätt att leva ditt liv. Du får både ta reda på vad du verkligen vill, vad som blockerar dig idag och vad du behöver för att skapa äkta och hållbar förändring.

FUTURE SELF

Varje process är unik och vi utformar den tillsammans, men ofta är det värdefullt att inleda med en Future Self-meditation. Du får då möjlighet att öppna upp för vad som faktiskt är möjligt och ta emot det som kommer till dig utan att blockera dig själv. Jag guidar dig till ett djupt avslappnat tillstånd där du får möjlighet att komma i kontakt med det som ligger bakom dina lager av konditionering och betingning. Du får släppa taget om dina och andras förväntningar och krav. I stället får ditt undermedvetna och ditt djupare autentiska jag guida dig till svaren.

Ibland kommer du så djupt att du själv inte är fullt medveten om det som kommer till dig. Därför skriver jag ner det du berättar och vi har det sedan som utgångspunkt när vi i nästa steg av coachingen skapar en kraftfull framtidsvision och en livsplan.

Jag hjälper dig att släppa taget om dina begränsande föreställningar kring vad som är möjligt och önskvärt och du får lov att drömma helt fritt.

Livshjul

Därefter går vi igenom ditt livshjul och får syn på vilka områden i ditt liv du framför allt behöver arbeta med för att förflytta dig i den riktning du önskar. Vi tittar på allt från yrke, ekonomi och relationer till hälsa, kreativitet och passion. Du får undersöka vad som blockerar och hindrar dig och vad du behöver för att ta dig vidare.

Dåtid och nutid

Vi utgår helt från dina behov och prioriteringar. Ibland innebär det att vi går bakåt i tiden och tittar på hur upplevelser från din barndom och uppväxt, eller i tidigare relationer, påverkar dig idag. Vi kan undersöka minnen som ligger lagrade i din kropp och hur de idag kommer till uttryck i form av oro, rädsla och ångest. Du får hjälp att se på det som skett med nya ögon och därigenom också att släppa taget.

Framtid

Du styr själv vilket område i ditt liv du vill fokusera på, och har också möjlighet att skifta fokus under processen. Syftet med coachingen är att du ska förstå, och sedan släppa taget om, det som hindrar och begränsar dig så att du kan gå in i framtiden med en känsla av större tillförsikt och självtillit.

Upplägg

Vi möts en timme varannan vecka under tre eller sex månader, totalt sex eller tolv tillfällen, via Zoom, Skype eller telefon. Vi kan tillsammans hitta en fast tid som fungerar för dig, eller så bokar du själv dina tider efter hand via Boka Direkt (länk). Mellan sessionerna får du olika övningar att göra för att föra processen framåt och integrera det som kommer fram i coachingen.

Är jag redo?

Jag är övertygad om att du läser det här just nu för att du är redo. Du hade inte hittat hit och läst den här texten om du inte redan vore på en plats där du är redo. Vi kan lätt intala oss att tidpunkten inte är den bästa, eller att vi behöver vara på en annan plats för att påbörja processen. Men sanningen är den att om du inte är redo nu, så kommer du aldrig att bli redo. Då kommer du fortsätta att skjuta upp din möjlighet att faktiskt börja leva det liv du är menad för. Ett liv där du känner mening, kraft och glädje.

För att göra det ännu lättare för dig att ta beslutet ger jag dig just nu ett riktigt fint specialerbjudande!

Specialerbjudande:

8,797 kr (733 kr/tillfälle eller 1466 kr per månad) vid bokning av sex månader, kan betala mot månadsfaktura

4,779 kr (799 kr/tillfälle eller 1593 kr per månad) vid bokning av tre månader, kan betalas mot månadsfaktura.

Enstaka sessioner:

För dig som är medlem i HoliBe Community eller gått kursen HoliBeMe – Lev i din fulla kraft erbjuder jag också bokning av enskilda sessioner. Kontakta mig för pris och tidsbokning.

bokning och kontakt

För mer information och bokning: info@holibeyoga.se

Sagt om Ulrika som livscoach:

"Ulrika har en fantastisk närvaro och med ett mjukt och tillåtande sätt gör hon det möjligt att dyka in i gömda vrår och få dra upp det som suttit fast och inte behövs mer. Fick många pusselbitar att läggas på plats under våra sessioner. Rekommenderar varmt!"
Margarita
"På ett enkelt och lyhört sätt guidade Ulrika mig genom denna stund. Hennes känsla för att plocka upp essensen i det jag efterfrågade och få mig till att känna in och sen sätta egna ord på allt var otroligt. Någon som hjälper till att guida mig och lyckas få mig att plocka fram de svar som finns där inne i mig själv. Tacksam!"
Johanna
"Jag är överraskad av att 30 minuters coachning gav så mycket. Jag har tidigare erfarenhet av konventionell samtalsterapi, men att i coachningen med Ulrika också kunna uppmärksamma upplevelserna i den fysiska kroppen var väldigt effektivt. Jag är definitivt sugen på att fortsätta utforska denna metod!"
Ulrika
"Förmedlar ett enormt lugn och trygghet. Ställer frågor som träffar rätt och tar mig framåt. Är så tacksam!"
Kristin
"Coachningen gav mig insikt, tydlighet och på ett väldigt djupgående sätt hjälpte det mig att skapa en kontakt med min inre kompass som sedan också konkretiseras i hur jag tar mig vidare. Rekommenderar varmt!"
Elenore
"Ulrika har en fantastisk förmåga att lyssna in och vägleda utifrån den hon möter. Efter en timme med Ulrika, klarnar allt och jag ser plötsligt min situation med möjligheter istället för hinder. Rekommenderar varmt coachning av Ulrika ❤️"
Åsa

HoliBe använder kakor för att ge dig en bättre upplevelse. OK