HoliBeYoga

Varmt välkommen till en vacker yogastudio i rogivande miljö i skogen mitt i Skåne. För dig som vill uppleva yogans alla dimensioner.

 

Yogans kraft

Vill du uppleva hur yoga kan få dig att må bättre i din vardag och i ditt liv? Vill du förbättra kontakten med din kropp och med din inre röst, och stärka din förmåga att vara närvarande här och nu? Då är du varmt välkommen till HoliBe YogaShala.

HoliBe är en förkortning av Holistic Being och det är just upplevelsen av att vara en hel varelse, där alla delar av dig får utrymme, som du genom yogans kraft får möjlighet att öppna upp för. 

HoliBe YogaShala

HoliBe YogaShala ligger i natursköna Lillasäte, strax väster om Höör, och är en plats för djupgående healing, gemenskap, utforskande och växande. Hit är du välkommen oavsett bakgrund och tidigare erfarenhet av yoga. Yoga är så mycket mer än bara de fysiska positionerna och hos HoliBe YogaShala får du uppleva och fördjupa dig i yogans alla dimensioner.
 

Kom och yoga med oss!

Sagt av deltagare och elever

"Fantastisk kurs som känns som ett andningshål i vardagen, längtat till varje söndag. För mig har den gått in på djupet både känslomässigt och mentalt. Extra bra har varit Ulrika som lärare, hennes utstrålning och hur hon delar med sig av sina erfarenheter, och att vi fått göra flera olika pass för att få med oss så mycket som möjligt."
Cecilia
Deltagare yogakurs
"Väldigt bra lärare som gör att det känns tryggt att själv börja hålla klasser. Mycket bra upplägg. Bra med gästföreläsare under samtliga steg. Bra uppgifter som gör att det känns lättare att våga hålla egna klasser."
Maria
Deltagare i din fulla kraft gravidyogalärarutbildning
"Jag tyckte mycket om kombinationen av lugna och sköna positioner och mer stärkande och flödande yoga, andningsövningar, guidad avslappning och mantran. Ulrika var lugn, trygg och guidande och skapade en varm atmosfär"
Malin
Deltagare yogakurs
"Upplägget, ledarskapet, handledning, allas deltagande och engagemang uppskattar jag mycket. Och jag tar verkligen med mig lärarnas engagemang, alla deltagarnas erfarenheter som vi fick del del av genom delningarna. Och yogaklasserna - alla! Yoga nidra och visualiseringar var också väldigt värdefullt."
Kajsa
Deltagare i din fulla kraft gravidyogalärarutbildning
Tack för en jättefin kurs ❤️ Jag har haft mycket glädje av den och blivit mer medveten om vad som verkligen är viktigt för mig! Ulrika har verkligen förstått att skapa en realistisk kurs – genom babysteps och en självkärleksfull attityd. Det är lyxigt och tryggt att bli guidad av Ulrika och hennes varma och kloka sätt."
Carina
Deltagare onlinekurs
"Jag finner nästan inte ord för hur glad, stolt och tacksam jag är över den här utbildningen. Jag kunde inte ana detta när jag signade upp på utbildningen - att mitt liv skulle ta en helt ny riktning. Resan har bara börjat och jag sån tilltro till att det blir bra!"
Lotta
Deltagare i din fulla kraft gravidyogalärarutbildning

Vi använder cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelse när du besöker hemsidan. Genom att fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du detta. OK

Erbjudande till dig

Guidad meditation

En vägledd meditation till kontakt med din fulla kraft.

 

Du får en ljudfil med en guidad avslappning och meditation som hjälper dig att ta kontakt inåt och öppna upp för din inre kraft.

 

Meditationen är gratis!