Onlinekurser

ONLINEKURSER

Blommor i sol

Sju dagar med sju kärleksfulla vanor

För dig som vill börja ta hand om dig själv och öva dig i självkärlek. Varje dag får du ta del av en ny liten kärleksfull vana att göra till en del av din vardag.

till kursen

12 veckor till ett liv i din fulla kraft

Tolv veckor till ett holistiskt liv, med yoga, meditation, Yoga Nidra och reflektionsövningar. För dig som på djupet vill förändra hur du lever ditt liv.

september 2022
Ulrika Liard Wedin

21 dagar till riktning och klarhet

För dig som vill få en tydligare förståelse för vad du egentligen vill och mår bra av och ta ut en tydligare riktning för din framtid. Daglig meditation och 21 frågor som hjälper dig att ta ut din riktning.

till kursen

Fem steg till ditt största liv

För dig som vill få en fördjupad förståelse för hur du genomför förändringar i ditt liv. Vad som hindrar och blockerar dig och hur du kan ta dig vidare. Du blir guidad genom fem miniworkshoppar.

till kursen
Ulrika Liard Wedin

Kundaliniyoga med yogisk filosofi

Åtta veckors kurs i en fri form av kundaliniyoga som bjuder in både yin- och yangelement, filosofi, mantra och pranayama. Du får ta del av åtta olika yogapass och åtta meditationer.

till kursen

21 dagar med meditation

För dig som vill uppleva kraften i att etablera en daglig meditationsvana. Varje dag i 21 dagar får du utforska en ny meditation.
Inklusive grundkurs i meditation.

till kursen

Vi använder cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelse när du besöker hemsidan. Genom att fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du detta. OK