Hej!

Hej!

Vad roligt att du vill veta mer!

Vad roligt att du vill veta mer!

Jag heter Ulrika Liard Wedin och jag älskar yoga, meditation och Yoga Nidra. Jag är yoga- och meditationslärare, holistisk och intuitiv coach och doula. Mycket intresserad av känslor, relationer, kommunikation, personlig utveckling, mänskligt växande och den oändliga potential som finns inom var och en av oss.

I yogan, meditationen och reflektionsskrivandet har jag hittat kraftfulla redskap som hjälpt både mig och de deltagare som genom åren gått mina kurser, varit med på föreläsningar, workshoppar och retreater eller deltagit i utbildningar.

En hållbar värld

I över tjugo år har jag arbetat med hållbarhet på olika sätt. Först med social hållbarhet som programchef på barnrättsorganisationen Barnfonden, sedan med ekologisk hållbarhet som hållbarhetskommunikatör på Lunds kommun.

Numera arbetar jag med mänsklig hållbarhet, som jag tror är grunden för att skapa en hållbar värld. En värld där vi både tar hand om oss själva, varandra och Moder Jord.

Min egen kraft och styrka hämtar jag från meditation, naturen, mina nära relationer och ashramet Gobind Sadan i Indien, dit jag också arrangerar yoga- och meditationsresor. Jag känner djup glädje i att se människor växa och komma i kontakt med sin inre röst och sin fulla kraft.

Min resa

Idag känner jag mig för det mesta ganska harmonisk med en tydlig riktning och en stark upplevelse av mening och tillit, både till livet och till mig själv.

 

Jag har djupa och meningsfulla relationer och är i kontakt med både min kraft och glädje, också när livet är mer utmanande.

 

Men det har inte alltid varit så. För några år sedan var jag en stressad småbarnsmamma som satt fast i många föreställningar kring vem jag borde vara, hur jag borde leva och vad jag trodde jag behövde göra.

Min inre kritiker var stark och jag kände många gånger att jag inte dög som jag var.

Jag var ofta i kontakt med en enorm trötthet och en stor ledsenhet. Ibland kände jag stark ilska och i andra perioder kände jag mig nästan avstängd, utan att vara i kontakt med någonting.

Så mycket förändrades när yogan och meditationen kom in i mitt liv! Andra redskap som idag  är viktiga för mig och mitt välmående är Yoga Nidra, reflektionsskrivande, känslomedvetenhet, självcoaching och självmedkänsla.

Fortfarande nyfiken?

Lite mer formellt är jag...

Yoga- och meditationslärare utbildad i Sverige och Indien, holistisk och intuitiv coach och doula samt grundare av Holistic Being AB,  yogastudion HoliBeYoga i Höör, Holistic Being yogalärarutbildning och I din fulla kraft gravidyogalärarutbildning.

Som coach erbjuder jag framför allt djupgående guidning där vi både tittar på nutiden och utforskar det som ligger lagrat i kroppen, minnet och det undermedvetna.

Jag undervisar en fri form av kundaliniyoga där jag både bjuder in yin- och yangelement, gravidyoga, mamma-babyyoga, paryoga och yoga med fokus på känslomedvetenhet. Min klasser hålls både på plats i Höör och online. Min undervisning är intuitiv med fokus på känslor, närvaro och energiflöden, och jag använder yogan som en möjlighet att öppna upp för ökad medvetenhet, expansion och transformation.

Som doula använder jag mig av yogans kraftfulla redskap för att ge den födande och eventuell partner en upplevelse av tillit, trygghet och tillåtande.

Jag har tidigare arbetat många år som kommunikationsstrateg och är utbildad i förändringskommunikation och coachande kommunikation samt är Belly2Belly-facilitator in training. För mig är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och kontakten med hjärtats energi är viktig både i min egen praktik och min undervisning.

Och om vi ska bli riktigt formella...

Här hittar du en lista på mina utbildningar inom yoga, meditation och personlig utveckling!

Att vara en HoliBe

HoliBe – Holistic Being – En hel varelse.

För mig handlar det om att fullt ut tillåta och skapa utrymme för allt det som är jag. Att möta mig själv med acceptans, kärlek och medkänsla. Att se och tillåta alla tankar och känslor, men att också se att de inte definierar mig eller skapar min identitet. Att de är energier som rör sig genom mitt system, som jag också har möjlighet att påverka.

Att bortom alla lager av betingning, av personlighet och identitet, så har vi alla en djup önskan om att bli sedda och accepterade, och att få höra till i en gemenskap.

Bortom allt som separerar är vi också ett.

 

Inom mig bär jag ett mantra som ständigt påminner mig om detta.

Ik Onkar Satnam Shri Waheguru.

Allt är Ett. Det är min sanna identitet. Obeskrivlig är denna visdom.

Vi använder cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelse när du besöker hemsidan. Genom att fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du detta. OK