Mål och planer för 2022

Mål och planer för 2022

“Simplify to Amplify.” Det var orden som kom till mig när jag planerade för Holistic Being 2022. För mig betyder det att renodla och fokusera, bland annat genom att ta en paus från att leda online-kurser och istället göra kurserna tillgängliga för den som önskar gå dem på egen hand.

Jag har precis kommit tillbaka från några dagar på hotell vid havet tillsammans med min man Gaston där vi tagit ut riktning för 2022. Vi har varvat visionsövningar och konkret planering med promenader vid havet, god mat och långa samtal framför brasan. Ett perfekt sätt att starta året tycker jag!

Fördjupad praktik

För mig kommer 2022 framför allt handla om att fördjupa min egen praktik och ta hand om mig själv på bästa sätt. Jag vill meditera mera, fördjupa mig i yogiska texter, komma igång med regelbunden styrketräning igen, gå långa skogsturer, göra massor av Yoga Nidra och ge mig mer tid att bara vara.

Under ett och ett halvt år arbetade jag så gott som heltid i mitt företag, kombinerat med några mindre konsultuppdrag som kommunikatör. Det var fantastiskt att få fokusera på det jag verkligen brinner för och få styra min egen tid. Men det har också varit slitsamt att hela tiden känna att jag behöver dra in en inkomst. Som egenföretagare är det ganska stora summor du behöver få in för att kunna betala ut en skälig lön varje månad. Dessutom har coronapandemin under hela perioden påverkat möjligheten att bedriva yogaverksamhet.

Vad jag väljer bort

Flera gånger har jag hamnat i perioder där jag jobbat alldeles för mycket, känt stress och oro, och prioriterat bort sådan som får mig själv att må bra. Dessutom finns det saker i det egna företagandet som jag inte alls trivs med. Jag älskar att skapa kurser och innehåll och att förmedla det, att leda klasser och att vara i total närvaro med de som väljer att gå mina kurser och utbildningar eller att bli coachade.

Däremot tycker jag extremt illa om att sälja. Som kommunikationsstrateg och marknadsförare i grunden vet jag egentligen hur jag ska göra, och jag har verkligen försökt att jobba med mitt mindset och eventuella pengablockeringar, som det så populärt heter i entreprenörsvärlden. Men när Human Design kom in i mitt liv insåg jag att jag faktiskt inte är designad för att hålla på att sälja och jaga kunder och klienter. Tvärtom blir det lätt så att ju mer jag försöker desto sämre resultat ger det. Och det var en sådan befrielse att få bekräftat det jag så starkt kände.

Splenic Projector

Som Projector är jag här för att guida och inspirera, men för att göra det på ett sätt som fungerar behöver jag vänta på inbjudningar att göra det, inte pusha, driva på och sälja in mig själv. Jag behöver också lyssna till min starka och omedelbara intuition (Splenic Authority) och följa den. Inte göra sådant som min kropp skriker nej till, oavsett vad andra säger är det rätta och smarta. Då blir jag bara utmattad och bitter.

När denna insikten blev klar för mig kom på ett nästan magiskt lätt sätt två spännande mer omfattande kommunikationsuppdrag in i mitt liv. Dessutom går vår Airbnb-verksamhet bättre än vi vågat hoppas så inkomsten för det kommande året är löst, utan att jag behöver betala ut lön från företaget.

Jag ser det som tecken på att det just nu är rätt för mig att ta ett steg tillbaka i mitt företagande och nyfiket se vad som vill få komma till mig framöver. Vilka inbjudningar som landar hos mig och som känns som självklara JA!

Fokus 2022

Redan nu finns det några sådana saker som gör mig strålande glad bara jag tänker på dem! För såklart kommer jag inte sluta helt, men jag kommer begränsa min verksamhet och under 2022 fokusera på några av de saker jag redan får förfrågningar och inbjudningar till att skapa:

Dessutom har jag ett nytt riktigt spännande och kul framtidsprojekt på gång, som jag kommer att avslöja mer om längre fram! Bara jag tänker på det vibrerar jag av glädje.

Under 2022 kommer jag däremot att leda färre yogakurser, bara ta ett fåtal doulauppdrag och coachingklienter som känns helt rätt, och ta en paus i att aktivt leda online-kurser. Istället kommer alla de olika online-kurser jag skapat och lett de senaste åren snart finnas tillgängliga för den som vill gå dem på egen hand i sitt eget tempo.

Lätthet, glädje och nyfikenhet

Det känns lätt och glädjefyllt. Jag är nyfiken på vad som kommer att öppnas upp och hur det kommer att kännas att få mer utrymme att gå djupare in i min egen praktik.

För mitt eget höga nöjes skull kommer jag fortsätta att fördjupa mig inom Human Design, göra läsningar för vänner och bekanta, och gå olika kurser som jag känner mig lockad av. Jag kommer när jag känner mig inspirerad att dela med mig här i bloggen, via sociala medier och i mitt inspirationsbrev. Men jag kommer inte följa några strategier eller planer, utan låta det få flöda på det sätt som känns lätt och roligt.

Så jag säger Hej 2022! Det ska bli intressant att lära känna dig och få se vilka inbjudningar du vill komma med!

Kickoff 2022

PS: Kickoff 2022 – 21 dagar med meditation blir sannolikt den enda onlinekursen jag leder live i år. Vi börjar redan på måndag 10 januari och vill du vara med kan du läsa mer och anmäla dig på holisticbeing.se/kickoff2022

Ulrika
Jag heter Ulrika Liard Wedin och är holistisk livscoach, yoga- och meditationslärare och doula. I min blogg delar jag med mig av det som just nu inspirerar mig och som jag hoppas kan vara till glädje även för dig!

Populära inlägg

Se tillbaka i tiden

 

Inspiration

Vill du få inspiration, tips, guider, vägledda meditationer och annat hjälpsamt direkt till din inbox ett par gånger i månaden?

Anmäl dig till mina inspirationsmejl här!

Vi använder cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelse när du besöker hemsidan. Genom att fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du detta. OK

Erbjudande till dig

Guidad meditation

En vägledd meditation till kontakt med din fulla kraft.

 

Du får en ljudfil med en guidad avslappning och meditation som hjälper dig att ta kontakt inåt och öppna upp för din inre kraft.

 

Meditationen är gratis!