Gästlärare Yogalärarutbildning

GÄSTLÄRARE YOGALÄRARUTBILDNING

Susanna Mattsson

Susanna Mattsson

Susanna har sin grund i kundaliniyoga, men har med tiden kommit att influeras mer och mer av andra traditioner. Kirtan och mantrasång är hennes stora passion och kärlekens väg – bhakti – är grundläggande i hennes egen praktik. Susannas klasser genomsyras av det öppna hjärtats energi med mycket chanting och mantrameditationer. Oftast har hon med sig gitarr, shrutibox eller harmonium till sina klasser för meditation till livemusik.

Helen Andersson

Helen är utbildad forskare, men jobbar idag som chef och med strategiskt ledarskap. Hon är utbildad lärare inom kundaliniyoga-traditionen, men har med åren utvecklat och fördjupat sin praktik, bland annat genom årliga besök på det indiska ashramet Gobind Sadan. Hon har ett hängivet intresse för hur yoga och gong ger handfasta verktyg i ett stressigt vardagsliv, samt hur mantran och indisk mytologi kan användas för utveckling av det personliga och andliga självledarskapet.

Cristina Salmerón

Cristina är utbildad i Traditionell Kinesisk Medicin. Hon har grundat företaget Acuyoga och är medlem i Svenska Akupunkturförbundet. Hon är också utbildad yogalärare och undervisar i österländsk anatomi.

Gästlärare

På utbildningen kommer du få uppleva yoga med flera olika gästlärare som förmedlar yogans visdom på sitt unika sätt! Gemensamt för alla lärare du möter är att de har en djup personlig relation till yogans essens och brinner för att vidareförmedla den upplevelsen.

Vi använder cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelse när du besöker hemsidan. Genom att fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du detta. OK