Retreat i Höör

Om

retreat i höör

Längtar du efter utrymme att bara vara med allt som är? Att låta ditt andetag bli djupare och tankarna långsammare. Släppa taget om allt görande, stress, krav och prestation och istället bara uppleva det som händer just nu i medveten närvaro.

Jag arrangerar retreater i min mysiga och rymliga stuga i skogen utanför Höör. Stugan har plats för upp till 12 övernattande deltagare.

Just nu har jag uppehåll i vanliga retreater du kan istället boka en privat retreat. Läs mer nedan!

Om du vill vara säker på att inte missa nya datum för gruppretreater kan du anmäla dig till mitt inspirationsmejl.

Privat retreat

privat retreat

Varmt välkommen till en helg som är specialdesignad just för dig!

Nu har du möjlighet att boka en helt egen retreathelg i min mysiga nyrenoverade stuga i skogen utanför Höör, mitt i Skåne. Kanske är ni ett par som vill ha en mysig helg på tu man hand eller ett kompisgäng som vill kombinera härligt umgänge med sköna aktiviteter som yoga, meditation och skogsbad.

 

Eller så längtar du efter tid i stillhet bara för dig själv, med utrymme att vara med allt som är. Att låta ditt andetag bli djupare och tankarna långsammare. Släppa taget om allt görande, stress, krav och prestation och i stället bara uppleva det som händer just nu i medveten närvaro och i kontakt med naturen.

 

När du bokat in dig på din helg så hörs vi för ett kortare samtal där du får tala om vad du/ni önskar få ut av helgen och vilken typ av aktiviteter och vilka övningar du/ni vill få ta del av.

 

Retreaten hålls i skogen i vackra Lillasäte, cirka 3 km väster om Höör, och du bor i en mysig stuga med tre sovrum och ett sovloft. Möjlighet att bli hämtad vid tågstationen i Höör.

 

UPPLÄGG

Fredag
Kl 15-17 Incheckning på egen hand, nyckel i nyckelskåp.
Kl 17 Jag välkomnar till helgen och guidar till en landning med utrymme att sätta en intention för helgen. Möjlighet att få ytterligare övningar att göra på egen hand under kvällen.

 

Lördag
Kl 9-10:30 Jag leder en aktivitet som du/ni valt, t ex yoga, meditation, skogsbad, Belly2Belly, paryoga eller familjeyoga.
Utifrån din/er intention för helgen ger jag förslag på fler övningar att göra på egen hand.

 

Söndag
Utcheckning senast kl 12:00

 

DATUM
Mejla info@holibeyoga.se för information om tillgängliga datum.

 

PRIS PER PERSON
1 deltagare: 2997 kr per person
2 deltagare: 2297 kr per person
3 eller fler deltagare: 1897 kr per person

Barn under 7 år följer med utan kostnad, 50 % för barn under 16 år.

 

MÖJLIGA TILLVAL
Vill du/ni bara landa in och njuta av helgen fullt ut med så lite planering och förberedelse som möjligt, och dessutom få fylla på med riktigt god och hälsosam yogisk kost, bokar ni till måltidspaketet.

 

Ni möts då av ett häfte med lättlagade recept samt alla råvaror ni behöver för 2 middagar, 1 lunch samt 2 frukostar. Upplagt enligt en måltidsplanering som följer den yogiska filosofin med renande vegetariska recept. Även te och yogiska snacks ingår!

 

Recepthäftet och råvarorna som blir över är ni sedan välkomna att ta med hem.

 

Pris per person:

1 deltagare: 1200 kr per person
2 deltagare: 1000 kr per person
3 eller fler deltagare: 900 kr per person

Ingen extra kostnad för barn under 7 år, 50 % för barn under 16 år.

 

Meddela eventuella allergier i god tid.

 

Sängkläder och badlakan kan bokas till för 150 kr per person.

 

Slutstädning kan köpas till för 750 kr.

 

BOKA
Boka genom att meddela önskad helg samt antal deltagare via mejl till info@holibeyoga.se. Vi hörs sedan via mejl, telefon eller Zoom för att stämma av kring ert önskade fokus och aktiviteter för helgen.

Vi använder cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelse när du besöker hemsidan. Genom att fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du detta. OK