Hej HoliBe!

Hej HoliBe!

Är du redo att börja leva i din fulla kraft?

Längtar du efter att känna mer balans i livet, ökad energi och mindre stress? Vill du förbättra kontakten med din kropp och din inre röst, och din förmåga att vara närvarande här och nu?

HoliBe är en förkortning av Holistic Being och det är just upplevelsen av att vara en hel varelse, där alla delar av dig får plats, som jag genom mina klasser, kurser, retreater och utbildningar önskar öppna upp för.

  • om holibe
  • kraftfulla redskap
  • om ulrika

Om HoliBe

Jag är övertygad om att vi var och en kommit hit med unika gåvor och vårt alldeles särskilda sätt att bidra till världen. När du börjar med se på dig själv med mer tillåtande och kärleksfulla ögon kommer du också lättare i kontakt med dig själv och dina förmågor. Genom att omsorgsfullt ta hand om både kroppen, sinnet och själen kan du utveckla din intuition och ditt mod att följa din inre röst.

När du lever i linje med som är sant och viktigt för dig känns livet mer meningsfullt och du får lättare kontakt med både glädje, kraft och riktning.

Det betyder inte att livet blir fritt från utmaningar, men du har redskap för att möta och ta dig igenom också det som är svårt. Du kan leva ditt liv med en känsla av tillit och tillåtande och har en förmåga att ta del av de lärdomar som kommer ur en prövning.

Jag brukar beskriva det som att vi var och en inom oss bär på ett frö med oändlig potential. För att komma i kontakt med din fulla kraft behöver du få blomstra på ditt unika sätt. Ofta försöker vi anpassa oss och vara på ett annat sätt för att vi tror att det är rätt eller att det förväntas av oss. Men det leder till att vi både berövar oss själva på glädjen i att vara autentiska och vår omvärld på de gåvor vi kan dela med oss av när vi lever i kontakt med vår fulla kraft.

Det finns ingen på jorden just nu som är exakt som du, har aldrig funnits och kommer aldrig att finnas.

När du ger dig själv allt det du behöver för att växa och må bra kan du leva ditt liv fullt ut. Då kan du också med större lätthet se kärleksfullt på andra människor och se att alla andra också har sina egna unika gåvorna som du kan visa uppskattning och tacksamhet för.

Min önskan är att förse dig med redskap som gör det möjligt för dig att komma i kontakt med det som är din sanning och att våga följa din väg i livet. Jag vill inspirera dig att skapa den näringsrika mylla ditt frö behöver för att spira, växa och frodas, och att ge dig själv allt det du behöver för att må bra. Allt du behöver för att få leva som en HoliBe!

Kraftfulla redskap

Jag tror att ett hållbart samhälle skapas av människor som mår bra och på djupet tycker om sig själva, bortom egot och behovet att bekräftas av andra.

Som livscoach, yoga- och meditationslärare och doula möter jag många människor som ger uttryck för en längtan efter ett liv med mindre stress och oro, och mer balans, energi och glädje. Många har en känsla av att livet borde kunna vara så mycket mer. Det finns en önskan om en djupare kontakt inåt och en tydligare riktning framåt, men en osäkerhet kring vägen dit.

Jag ser yoga och meditation som kraftfulla redskap för välmående, personlig utveckling och självkärlek.

Yogan och meditationen utgör grunden i mitt arbete, men jag väver också in redskap för välmående och växande, som Yoga Nidra, reflektionsskrivande, känslomedvetenhet, självcoaching och självmedkänsla. När du stärker kontakten med din kropp och ditt inre ökar din förmåga att vara mer närvarande här och nu. Jag är övertygad om att en hållbar värld skapas av människor som mår bra och på djupet tycker om sig själva. När vi känner mer glädje, kraft och tacksamhet har vi större förmåga att också dela med oss till andra.

Vi använder cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelse när du besöker hemsidan. Genom att fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du detta. OK